Thursday, August 30, 2012

TAK HABIS-HABIS HINA ISLAM

Cuba Jawab soalan ni dulu???. (UNTUK GENG-GENG UMNO jer)

1) DAP bertanding kawasan Cina lawan MCA, Gerakan, MIC dll. Semua parti kapiaq dalam BN nampaknya tolak hudud dan negara Islam. Chua Soi Lek sampai sifatkan UMNO sebagai gila kerana kununnya (gempag) nak buat hudud. Jadi kalau sokong orang tolak hudud haram... calon DAP lawan MCA (dua-dua tolak hudud) orang Islam nak undi sapa?

2) Dalam PR ada parti tolak hudud (DAP) tapi semua parti PR tolak rasuah, penyelewengan, kezaliman, kronisme dll. Dalam BN semua parti tolak hudud disamping mereka adalah perasuah, penyamun wang rakyat, peneraju budaya mungkar, penindas rakyat, pembunuh umat Islam di Memali, pembisu terhadap umat Islam yang ditindas di Myammar. Jadi sapa lebih baik dan sapa lebih teruk sebenarnya.

3) Dalam PR ada DAP tolak hudud, tapi PAS tak tolak. Manakala dalam BN semua parti termasuk UMNO tolak pelaksanaan hudud bahkan mempersenda hudud. So antara BN dan PR sapa lebih teruk?

Sila rujuk dengan link ni sekejap:

Menteri Pelancongan, merangkap naib presiden MCA, Dato' Sri Dr. Ng Yen Yen, pada 16 Januari lalu memperlekeh dan 'menghentam' langkah Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) yg melarang pekerja muslim dari bekerja di tempat2 hiburan yang terlibat dgn arak..katanya langkah itu mesti dibatalkan kerana bertentangan dengan hak asasi manusia. Jamil Khir Tak berani kata Ng Yen Yen hina Islam. (video)
http://www.youtube.com/watch?v=8qlCZD4twP8&feature=player_embedded#t=0s

Tengok video ini.. siapa yang menghalang atau menentang pelaksanaan hukum Islam ini sebenarnya???

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t8XlcMiwHQw#t=0s


LINK LAST UNTUK KAU ORANG...TENGOK NAJIB ANAK RAZAK CAKAP APA TU

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gZdKSWX5-2I#t=0s

No comments:

Post a Comment