Friday, October 28, 2016

EMAS IALAH ASET

EMAS IALAH ASET YANG SANGAT CAIR

Apa buktinya?

Emas boleh ditukar menjadi wang tunai dengan cepat.

Ketika anda perlukan wang tunai dengan segera tanpa menjual emas, kemudahan pajak gadai Islam Ar-Rahnu boleh digunakan.

Pada masa ini, ada banyak institusi Ar-Rahnu di Malaysia yang menyediakan kemudahan pinjaman melalui gadaian emas. Contohnya Ar-Rahnu Bank Rakyat, Ar-Rahnu Yapeim, Ar-Rahnu POS, Ar-Rahnu Agrobank, dan sebagainya.

Anda hanya perlu pergi ke mana-mana Ar-Rahnu. Gadaikan emas anda untuk mendapat wang tunai dengan segera. Ar-Rahnu mengeluarkan pinjaman antara 70 hingga 80% daripada nilai emas anda berdasarkan harga emas semasa.

Harus diingat bahawa kerjasama antara Ar-Rahnu dengan pemilik emas membolehkan peniaga emas mendapatkan pusingan modal. Tanpa membuat pinjaman bank, para peniaga emas boleh menggunakan emas simpanan mereka sebagai cagaran pinjaman dengan institusi tersebut.

Dipendekkan cerita, penyimpan emas bukan sahaja menikmati kenaikan harga emas dalam jangka masa panjang malahan juga menggunakan emas tersebut apabila memerlukan wang tunai pada bila-bila masa yang dikehendaki. Yang lebih menguntungkan ialah kemudahan pinjaman di Ar-Rahnu halal, yakni tanpa riba.

Anda masih tidak sedar dengan keajaiban emas? 

BELI DAN SIMPAN EMAS SECARA BERDIKIT-DIKIT MULAI SEKARANG


  

1 comment:

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

    ReplyDelete