Monday, October 24, 2016

KEKUASAAN EMASSIMPAN EMAS ANDA UNTUK JANGKA MASA PANJANG
Mengapa?
Dalam jangka masa panjang, harga emas akan meningkat. Mari kita lihat laporan goldprice.org tentang kenaikan harga emas dalam tempoh 10 (sepuluh) tahun dari tahun 2005 hingga 2015.
Dalam tempoh itu, harga emas telah meningkat dari RM47/gram ke RM157.62/gram. Ini bukan fakta yang diada-adakan untuk memancing kepercayaan anda. Buktinya, pada tahun ini harganya sudah mencapai RM186/gram. Harga belian emas 916 sudah mencapai RM205/gram dan emas 999 berharga RM215/gram.
Harga emas telah meningkat sebanyak 224.90% dalam masa sepuluh tahun (2005 hingga 2015), puratanya bersamaan dengan 22.49% setahun. Oleh sebab itu, untuk jangka masa panjang; anda akan mendapat keuntungan yang lebih banyak daripada menyimpan wang kertas di bank atau Tabung Haji waima di Amanah Saham Nasional (ASB).
TAKKAN ANDA HENDAK MELIHAT SAJA WANG ITU BERLALU DI HADAPAN MATA !!!
Fakta yang tidak boleh disanggah lagi ialah dalam jangka masa pendek, harga emas ada turun naiknya. Walau bagaimanapun, jika anda boleh menyimpan emas untuk jangka masa yang panjang; keuntungan besar pasti berpihak kepada anda.
MULAKAN MENYIMPAN EMAS MULAI HARI INI JUGA


2 comments:

 1. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 2. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

  pengkhususan Syarikat.
  1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
  2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

  ReplyDelete