Sunday, February 12, 2017

SYILING EMAS 24K SETENGAH DINAR

EMAS PUNYA HAL

Betapa untungnya siapa yang ada beli dan simpan emas.

Pagi ni nak share satu cerita yang real.

Ada seorang mak cik ni datang ofis nak tolak BARANG KEMAS 999 dia.

Mak cik ni cakap, masa dia beli dulu 1gram emas 24K tu RM31/Gram.

Jom kita kira..

Dulu dia beli RM31 × berat 351.48gram
TOTAL : RM10895.88

Harga hari ni

Harga Emas 999 Terpakai : RM152
So RM152 × 351.48 gram
TOTAL : RM53424.96

UNTUNG KE TAK??

RM53,424.96 - RM10,895.88 = RM42,529.08

Beratus kali ganda dia untung …

So saya memang tak faham kalau masih ada yang duk terfikir-fikir nak beli dan simpan emas sedangkan diri sendiri yang akan untung.

Kalau tak dapat beli yang bergram-gram,
Beli yang 1gram emas 999 pun ok dah.
Asalkan SIMPAN EMAS.

Jangan bagi alasan tak beli emas sedangkan semua itu untuk masa depan sendiri dan keluarga.
Kalau hari-hari DISIPLIN simpan RM5 masuk tabung, confirm hujung bulan dah boleh beli 1gram.

JOM SAVING EMAS

Harga jualan Emas 24K naik antara RM0.10 hingga RM0.12/Gram sejak awal bulan Februari lalu.

Walau bagaimanapun, syiling 0.5 Dinar ini masih kami jual pada harga lama, iaitu RM420.00/Keping.

Apa kelebihannya ?

Postage: RM0.00
Premium: RM0.00
Upah: RM0.00
GST: RM0.00

PROSEDUR PEMBELIAN:

Sila bank-in duit ke salah SATU akaun di bawah.
Maybank Hana Toyyibah Resources 5648 1050 9624
CIMB Harun Jaafar 760 308 7542
HSBC Harun Jaafar 027 001767 108
RHB Harun Jaafar 1 12457 6004394 0

SMS nama penuh, alamat lengkap, dan nombor handphone anda ke 019 323 4287 selepas duit dibank-inkan.

SELAMAT MENYIMPAN EMAS UNTUK MASA DEPAN
DI SYARIKAT YANG BERDAFTAR DENGAN SSM ...


No comments:

Post a Comment